De Denkwijzer 

Handig hulpmiddel dat jou als professional stimuleert je blijvend bewust te zijn van je handelen en je onderliggende motieven.

De Denkwijzer is bedoeld als handig hulpmiddel om de professional te stimuleren zich blijvend bewust te zijn van van zijn/haar handelen en de onderliggende motieven. 

Je leert als professional door terug te blikken en vooruit te kijken. Door met je collega’s het goede gesprek te voeren krijg je inzicht in je eigen overtuigingen en professionale standaarden. De denkwijzer stimuleert je aan de hand van een aantal overzichtelijke stappen bewust te zijn van je handelen en de motieven die voor jou belangrijk zijn. Durf te twijfelen en maak zaken bespreekbaar. 

Producten 

Dialoogsessies 

Wil je begeleiding bij een moreel beraad, een dialoogsessie of begeleiding bij de bespreking van een complexe casus, dan doorlopen wij graag samen met jou/jouw team de stappen van De Denkwijzer.  

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op. 

Los bestellen 

Wil je (alleen) De Denkwijzer bestellen? Mail dan naar info@enjeugd.nl o.v.v. De Denkwijzer.  

Kosten: € 9,95 per stuk (inclusief BTW en verzending). Bij afname van 25 stuks of meer: € 8,95 per stuk (inclusief BTW en verzending). 

 

Heb je andere vragen over De Denkwijzer, het gebruik ervan of wil je ondersteuning bij de integratie van de Denkwijzer in je beleid, neem dan vrijblijvend contact met ons op.